Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست خبری بررسی وضعیت اقتصادی و اشتغال سربازان وظیفه در سالن شهید قندی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

در جریان این نشست، سردار فرحی، فرمانده قرارگاه مهارت آموزی سربازان نیروهای مسلح، اظهار داشت: زمان سربازی فرصتی طلایی است چراکه امروزه نیروهای مسلح ما نیز غالبا سرباز محور هستند و اولویت دادن به سربازی جهت دفاع از کشور و حفظ تمامیت ارضی نظام مقدس، بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروزه ساز و برگ نظام کشور به سمت سلاح‌های پیشرفته رفته است و کشور نیازمند سرباز ماهر است، همچنین جامعه ما با مشکل اشتغال روبه‌رو است؛ اگر سربازان مهارت لازم را ببینند این مشکل پس از خدمت برای آن‌ها حل می شود و معضل اشتغال کشور کمرنگ خواهد شد.

وی با بیان اینکه بانک‌ها از جهت تامین هزینه‌ها و کمک به درآمد اولیه خوداشتغالی سربازان تاثیر بسزایی دارند، افزود: ما به سازمان‌های مربوطه از جمله وزارت ICT امیدوار هستیم که در دوره سربازی، سربازان را آموزش دهند تا بر این اساس، سالانه ۴۰۰ هزار نفر در این طرح ها آموزش بینند و مهارت کسب کنند.

فرحی تصریح کرد: برای اجرای طرح ۲ فرآیند ایجاد کردیم که ابتدا غربالگری و استفاده بهینه مهارت در حین خدمت که این بازه از دوره دبیرستان و قبل از شروع خدمت آغاز می‌شود و داوطلبان سربازی با توجه به علایق و سلایق خود آموزش می‌بینند.

فرمانده قرارگاه مهارت آموزی سربازان نیروهای مسلح، خاطرنشان کرد: سربازان طبق آموزش های خود و با تکیه بر تسهیلات بانک‌ها به حیطه اشتغال کشور قدم می‌گذارند و در این طرح هر دستگاهی باید بخشی از اقدامات را بپذیرد تا به مهارت و اشتغال سربازان کمک شود.

سردار فرحی گفت: در طرح مهارت آموزی اشتغال به دنبال ایجاد نشاط و جذابیت در کنار تخصص آموزی سربازان هستیم تا جوانان سربازی خود را در محیط بانشاط به اتمام برسانند.

وی تصریح کرد: اساس و پایه ما وزارت کار بوده است و اولین تفاهم نامه خود را با وزارت کار شروع کردیم؛ در هشت ماهه گذشته ۳ بار آزمون برگزار شده است که در مجموع ۲۳۰ هزار نفر از سربازان در دوره‌ها پذیرفته شده و از این تعداد حداقل ۱۰۰ هزار نفر از سربازان گواهینامه مهارتی کسب می‌کنند.

فرمانده قرارگاه مهارت آموزی نیروهای مسلح، افزود: در قانون بودجه سال ۹۷، بودجه مناسبی برای ادامه روند و اجرای این طرح در نظر گرفته شده است و طبق برآوردها سال آینده ۲۰۰ هزار نفر از سربازان گواهینامه مهارتی کسب خواهند کرد؛ همچنین مقرر شد، هزینه مهارت آموزی سربازان را خود نیروهای مسلح پرداخت کنند.

فرحی با بیان اینکه در این طرح از ظرفیت ۱۵ وزارتخانه استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: ۴ بانک وابسته به نیروهای مسلح موظف شده‌اند که پس از اتمام دوره خدمت سربازی تسهیلات ارزان قیمت دراختیار سربازان قرار دهند.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۲۷۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، گفت: بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش می‌دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهرداد عظیمی عصر امروز در نشست با مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در استان کردستان، کردستان را سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی برشمرد اظهار داشت: امیدواریم ظرفیت‌های نهفته این استان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی به تبیین اهمیت شعار سال و رسالت این حوزه نسبت به این حوزه گفت: رویکرد مهارت آموزی از نکات مهم تحقق این شعار سال است و در این راستا تعهد و مقرر شده که بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش، 200 هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور جهش تولید با مشارکت مردم را یک انتخاب راهبردی دانست و تصریح کرد: اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره بر این حوزه تمرکز کرده تا با اهداف شوم خود برسد، اما دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

وی بیان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور 657 مرکز دولتی و 4 هزار و 800 کارگاه و واحد آموزشی، 22 هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد که می‌تواند به آموزش نیروی کار در کشور کمک کند.

عظیمی توسعه مراکز جوار کارگاهی را با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی و برنامه‌های اولویت‌دار سال جاری در کشور ذکر کرد و افزود: ارتقای این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های این سازمان فنی و حرفه‌ای است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از وجود 40 هزار مربی و 8 هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و عنوان کرد: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است، می‌توان با تقویت مهارت‌افزایی، جهش تولید راه انداخت.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • میانگین مدت خدمت سربازان اعلام شد
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • میانگین دوره خدمت سربازی ۱۴ ماه است
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • مهارت آموزی کارکنان وظیفه در استان